Angelino og Rodri tæt på at skrive under med Manchester City

Manchester City skulle angiveligt være tæt på at købe Angelino tilbage fra PSV. Angelino blev solgt fra Manchester City til PSV sidste år, med en tilbagekøbs klausul, som de vælger at bruge nu. Angelino kunne koste alt fra €5 til €12 millioner.

Rodri skulle angiveligt have sagt til Atletico Madrid at han gerne vil til Manchester City for at spille under Pep Guardiola. Rodri har en friløbsklausul på ca. 70 millioner €.

Opdateret: 4 År, 36 uger, 5 dage, 2 timer, 48 minutter

Læs også!

City henter Josko Gvardiol fra RB Leipzig

Manchester City henter den 21 årige kroatiske forsvarer fra RB Leipzig. Prisen kommer til at nærme sig de 100 millioner €.

Læs nu!
Ny kontrakt til Oscar Bobb skriver under til 2029

Den 20 årige Norske talent, Oscar Bobb har forlænget sin kontakt med Manchester City med 3 år. Hans nye kontrakt kører til sommeren 2029.

Læs nu!
Ilkay Gundogan forlænger med Manchester City

Ilkay Gundogan har angiveligt skrevet under på en ny 4 årig kontrakt med Mancester City, der kommer til at holde ham i klubben til 2023

Læs nu!
Ny kontrakt Scott Carson skriver under til 2023

Manchester Citys tredje målmand og en af de vigtige spillere i omklædningsrummet bliver forlænget et år mere og bliver i klubben til 2023

Læs nu!
Ny kontrakt Nathan Ake skriver under til 2027

Nathan Ake har forlænget sin kontrakt med Manchester City med to år frem til sommeren 2027. Det er en belønning for sin flotte sæson sidste år.

Læs nu!