Eric Garcia til Barcelona snart en realitet

Eric Garcia Manchester City troeje 200 200.jpg

Siden Corona genstart har Eric Garcia spiller en fantastisk rolle sammen med Ayrmeric Laporte i Manchester Citys forsvar, så meget at Barcelona angiveligt gerne vil have ham tilbage igen.

Garcia kom til Manchester City fra Barcelona akademi og efter Corona pausen så godt som sikret sig rollen som Aymeric Laportes makker.

Han har i de sidste par uger tænkt meget over hvad han skulle gøre og Pep Guardiola sagde i sin pressekonference i går at Eric ikke ønsker at forlænge med Manchester City og at han nok ønsker at spille for en "anden" klub.

Manchester City har angivedre t sat en pris på ca 20 millioner £ for Eric og vil ikke lade ham gå med mindre de får prisen. Han har et år tilbage af sin nuværende kontrakt.

Opdateret: 3 År, 44 uger, 5 dage, 19 timer, 28 minutter

Læs også!

Manchester City og Bournemouth enige om Nathan Ake

Officielt! Manchester City og Bournemouth er blevet enige om en pris på cirka 40 millioner £ for venstrebenet forsvarspiller Nathan Ake.

Læs nu!
Manchester City er ved at hente Manuel Akanji fra Dortmund

Manchester City er meget tæt på at købe Manuel Akanji fra Borussia Dortmund for ca 17,5. millioner €. Akanji er 27 år og 188 cm høj.

Læs nu!
Nathan Ake skifter fra Manchester City til Chelsea

Chelsea er tæt på at købe 2 spillere fra City denne sommer. Sterling og nu også Nathan Ake. Ake er angiveligt blevet enig med Chelsea om løn.

Læs nu!
Kyle Walker kan ende som Bayern Munchen spiller denne sommer

Walker er tæt på et skifte til Bayern Munchen. Der mangler nogle små detaljer, men han har angiveligt sagt ja til Bayern.

Læs nu!
Nu er det officielt Raheem Sterling skifter til City

Raheem Sterling har lige underskrevet en 5 årig kontrakt med City

Læs nu!