Raheem Sterling skifter fra Manchester City til Chelsea

Officielt Bekræftet af www.mancity.com 13-07-2022
Raheem Sterling til Chealsea 200 200.jpg

Raheem Sterling er angiveligt klar til at skrive under på en kontrakt med Chelsea der vil gøre ham til en af de bedst betalte spillere i Premier League.

Så det eneste der mangler nu er at City og Chelsea bliver 100% enige om en pris. Flere kilder har rapporteret at man snakker om en pris på 45 millioner £ plus 10 millioner £ i eventuel bonus.

Kilde: David Ornstein - Twitter

Opdateret: 1 År, 49 uger, 1 dag, 10 timer, 40 minutter

Læs også!

Erling Haaland skifter til Manchester City

Officielt: Erling Haaland har valgt at skifte til Manchester City. Han har sagt nej til Real Madrid da han så Citys fodbold projekt som et bedre tilbud.

Læs nu!
Nathan Ake skifter fra Manchester City til Chelsea

Chelsea er tæt på at købe 2 spillere fra City denne sommer. Sterling og nu også Nathan Ake. Ake er angiveligt blevet enig med Chelsea om løn.

Læs nu!
Raheem Sterling siger farvel til Manchester City

Raheem Sterling har på sin twitter konto skrevet farvel og tak til City stabben og fans. Hans skifte til Chelsea er hermed bekræftet.

Læs nu!
Manchester City har solgt Oleksandr Zinchenko til Arsenal

Manchester City og Arsenal er blevet enige om en pris på 30 Millioner £ plus 2 eventuelle i bonus for Oleksandr Zinchenko.

Læs nu!
Manchester City har solgt Cole Palmer til Chelsea

Manchester City har solgt Cole Palmer til Premier League rivalerne Chelsea. En pris på 40 millioner £ + 5 millioner £ i mulige bonus udbetalinger.

Læs nu!