Kevin De Bruyne er blevet kåret som PFA årets spiller

Kevin De Bruyne bliver kaaret som aarets spiller af PFA 200 200.jpg

Kevin De Bruynes reaktion "Det er en store ære at vinde prisen. At blive stemt på af kollegaerne og modstanderne betyder meget. Det er måske underligt at jeg er den første Manchester City spiller til at vinde prisen når man ser på de spiller der har spillet i klubben og stadig spiller her."

Kevin er også i mellemtiden blevet far til parrets 3. barn denne gang en pige med navnet Suri.

Kevin De Bruyne er blevet kåret som PFA årets spiller 2019-2020

Opdateret: 3 År, 37 uger, 4 dage, 2 timer, 32 minutter

Læs også!

Kevin De Bruyne og Phil Foden de beste i PL 2021-22

Kevin De Bruyne er blevet kåret som årets Premier League Spiller i 2021-2022, mens Phil Foden er blevet kåret som årets Unge spiller

Læs nu!
Manchester City har vundet UEFA Super Cup

Manchester City har for første gang i klubbens historie vundet UEFA Super Cup. Kampen måtte ud i straffesparkskonkurrence for at finde vinderen.

Læs nu!
Manchester City er verdens mestre I fodbold

Manchester City har vundet FIFA Club World Cup 2023 og dermed tilføjet et 5. trofæ til året 2023. En overbevisende sejr på 4-0 over Fluminense i finalen.

Læs nu!
De Bruyne tangerer rekord, Ederson flest clean sheets

Kevin De Bruyne har tangeret Thierry Henrys rekord for antallet af assists på en enkelt Premier League Sæson, Ederson vinder den gyldne handske

Læs nu!
Kevin De Bruyne er Premier Leagues bedste spiller 2019-2020

Kevin De Bruyne er blevet kåret som årets spiller i Premier League. Endelig en Manchester City spiller der får den anerkendelse han fortjener.

Læs nu!