Manchester City henter ny venstre back fra RSC Anderlecht

Officielt Bekræftet af www.mancity.com 16-08-2022
https://mcfc.dk/fotos/2022 2023/spillertrup/Sergio Gomez 200 200.jpg

City var ikke villige til at matche Brightons vurdering af Marc Cucurella! Chelsea var villige og derfor er han nu en Chelsea spiller.

City arbejder nu på plan b for at hente en ny venstre back. Dortmunds Raphael Guerreiro er blevet nævnt blandt mulige kandidater og nu forlyder det at man har købt Sergio Gomez fra RSC Anderlecht. Det vides dog ikke om han skal være en del af Citys førstetrup eller om han skal sendes ud på lån til søsterklubben Girona for at udvikle sig endnu mere.

Sergio Gomez har allerede spillet for City legenden Vincent Kompany og kender derfor manger af Peps principper, det hjælper også at han et produkt af Barcelonas akademi.

Kilde: Twitter: Fabrizio Romano

Opdateret: 1 År, 48 uger, 1 dag, 15 timer, 40 minutter

Læs også!

Luke Mbete Tabu har underskrevet en ny kontrakt til 2027

Akademi forsvarspilleren Luke Mbete Tabu har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester City og bliver i klubben til 2027.

Læs nu!
Marc Cucurella har bedt Brighton om at blive solgt

Marc Cucurella har givet Brighton besked om at han ønsker at skifte klub for at presse Brighton til at acceptere et lavere bud fra Manchester City.

Læs nu!
City er interesseret i Brightons venstreback Marc Cucurella

Manchester City kunne lægge et bud på Brightons venstreback, spanske Marc Cucurella hvis salget af Sterling til Chelsea går igennem.

Læs nu!
Nathan Ake skifter fra Manchester City til Chelsea

Chelsea er tæt på at købe 2 spillere fra City denne sommer. Sterling og nu også Nathan Ake. Ake er angiveligt blevet enig med Chelsea om løn.

Læs nu!
Manchester City har solgt Oleksandr Zinchenko til Arsenal

Manchester City og Arsenal er blevet enige om en pris på 30 Millioner £ plus 2 eventuelle i bonus for Oleksandr Zinchenko.

Læs nu!