Manchester City topper deres CL gruppe 2023-2024

Manchester City startede kampen dårligt og endte med at tabe første halvleg med 0-2. Mestrene kom dog godt ud til anden halvleg og endte med at hente sejren hjem med mål fra Haaland, Foden og Alvarez.

Se tabellen her.

Opdateret: 21 uger, 3 dage, 12 timer, 20 minutter

Manchester City skal møde Tyske RB Leipzig (genganger fra sidste to år), Serbiske Crvne Zvezda, og BSC Young Boys fra Schweiz.

Læs nu!
Citys Champions League 2023-2024 8-dels modstander fundet

Manchester City skal møde FC København i denne sæsons 8-dels finale af Champions League. Manchester City kommer til København igen ligesom sidste år.

Læs nu!
Citys Champions League kvartfinale 23-24 modstander fundet

Manchester City skal møde Real Madrid i kvartfinalen af Champions League 2023-2024. Manchester City starter den første kamp på udebane.

Læs nu!
Manchester City taber til Lyon og er ude af Champions League

Manchester City tabte til Lyon med resultat 1-3 og er dermed ude af Champions League 2020. Nu er sæson 2019-2020 slut for Manchester City

Læs nu!
Ny kontrakt Scott Carson skriver under til 2024

Manchester Citys tredje målmand og en af de vigtige spillere i omklædningsrummet bliver forlænget et år mere og bliver i klubben til 2024